Co-working

De professionele co-workingsruimtes van MC-SQUARE Leuven & Diegem zijn strategisch gelegen en vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Onze co-working formules zijn de ideale oplossing voor personen of bedrijven die geen nood hebben aan een permanent vaste werkplek. Als co-worker geniet u van een professionele werkplek uitgerust met high-speed internet en heerlijke koffie. Onze co-working spaces zijn de ideale uitvalsbasis voor starters en jonge ondernemers. Omringd door professionals uit verschillende sectoren, werkt u in een inspirerende omgeving en tegelijkertijd krijgt u de kans om een mooi netwerk uit te bouwen. Ook doorwinterde freelancers, zelfstandigen en thuiswerkers vinden bij MC-SQUARE de perfecte plek om hun werk te doen, zonder onnodige afleidingen.

Onze co-working formules

Onze co-working spaces zijn volledig uitgerust, zodat u enkel hoeft te focussen op uw werk. De MC-SQUARE business centers in Leuven en Brussel zijn 24/7 beschikbaar, waardoor u gedurende de hele dag en nacht bij ons terecht kan. Indien u wenst, bieden we een telefoonnummer aan met voicemail service verbonden aan een MC-SQUARE kantoor. Daarnaast kan u uw correspondentie- en domicilieadres bij ons registreren. Alle ruimtes in de business centers zijn volledig uitgerust met high speed internet, waardoor u kan co-worken op volledig draadloos en beveiligd internet. De coffee corner heeft een uitgebreid gamma van warme dranken, zoals koffie, thee en soep. Wanneer u bezoek heeft, worden zij professioneel onthaald door onze receptionisten. Kortom, de MC-SQUARE co-working spaces zijn tot in de puntjes verzorgd, om u de perfecte werkervaring te bezorgen.

 PlatinumGoldSilver
AccesUnlimited use
24/7
Diegem & Leuven
Unlimited use
24/7
10 days a month
during office hours
Phone number with voice mailbox
Mail handling & domicile
Fast & secure
wireless internet
Reception services
for you and your visitors
Hot beverages
(coffee, tea and soup)
IncludedIncludedIncluded
Print, copy, and fax servicePayingPayingPaying
PRICE345€**295€**150€
One-time installation cost95€95€95€

** 85 euro voor de 2de gebruiker van hetzelfde bedrijf

offerte

offerte

Meer informatie

Spreken de co-working formules u aan? Dan kan u zich via de offerte knop eenvoudig registreren bij MC-SQUARE. Wenst u liever wat meer informatie of wil u een bezoek aan een business center inplannen, dan kan u ons steeds telefonisch contacteren of het online formulier invullen.

Ben u nog niet helemaal overtuigd van onze formules, dan kan u een offerte op maat bij ons aanvragen. We bekijken dan samen hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte co-working space.

De co-working spaces van MC-SQUARE zijn gelegen in Brussel (Diegem) en Leuven. MC-SQUARE Brussel ligt vlakbij het station van zaventem en is eenvoudig bereikbaar met de auto. MC-SQUARE Leuven is ook centraal gelegen aan de ring van Leuven. De locatie is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer of auto.