Business center Leuven

De Philipssite in Leuven is centraal gelegen, vlak naast de ring van Leuven en op 10 minuten wandelafstand van het gezellige stadscentrum en het station. Bovendien ligt de E-40 op 5 minuten van de Philipssite en dus vlakbij alle invalswegen. Op deze prachtige site bevindt zich tevens Sportoase, Leuvens’ grootste sportinfrastructuur met olympisch zwembad, fitness, klimmuur, squash en tal van groepslessen. Kortom, een ideale plaats om lichaam en geest scherp te houden. Op zoek naar een modern kantoor in Leuven? Dan moet je bij MC-SQUARE Leuven zijn!

mc_square_lijn_kantoren

Bent u geïnteresseerd om een MC-SQUARE kantoor te huren in Leuven? Dan kan u zich via de offerte knop eenvoudig registreren. Wenst u liever wat meer informatie of wil u een bezoek aan een business center inplannen, dan kan u ons steeds telefonisch contacteren of het online formulier invullen.

Samen bekijken we hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte.

offerte

offerte

mc_square_lijn_kantoren_2

Hoe bereikt u MC-SQUARE Leuven?

Per bus

Elke 10 minuten een bus

 

  • Bus 601 rijdt langs de binnenring
  • Bus 600 rijdt langs de buitenring.
  • De op- en afstapplaats is de halte PARKPOORT
  • 3 minuten wandelen van MC-SQUARE.

Per trein

Treinstation Leuven

 

Het treinstation van Leuven ligt op wandelafstand van de philipssite. Het station is op 5 minuten bereikbaar met ringbussen 600 en 601. De op- en afstaphalte is PARKPOORT, deze ligt op 3 minuten wandelen van MC-SQUARE.