Locaties

MC-SQUARE kiest steeds de beste locaties voor hun business centers in België met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen. Wij selecteren onze moderne kantoorruimtes in prestigieuze gebouwen met internationale uitstraling. MC-SQUARE biedt volledig uitgeruste en gemeubileerde kantoren, flexibele werkplekken, virtuele kantoren en vergaderruimtes aan. Het ontzorgen van onze klanten staat centraal bij MC-SQUARE. Onze kantoren zijn op maat gemaakt voor starters en kmo’s die een werkplek zoeken in het hart van België. We hebben kantoren in Brussel, Mechelen en Leuven. Wanneer u kiest voor een MC-SQUARE kantoor, dan kiest u voor een professionele en inspirerende omgeving. Bovendien krijgt u de kans om een netwerk op te bouwen met andere professionals uit verschillende sectoren. We organiseren specifieke netwerkevenementen om de huurders aan elkaar voor te stellen.

Business centers in Brussel, Leuven en Mechelen

MC-SQUARE Brussel is strategisch gelegen in een van Brussels belangrijkste zakelijke gebieden. Blue chip – bedrijven en internationale organisaties zoals Samsung, Microsoft, Exxonmobile, de NAVO, de Europese instellingen en vele anderen, hebben zich hier gevestigd. De Airport Plaza site, een nieuw complex van 5 prestigieuze torens, ligt direct aan de ringweg van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts 4 minuten van de internationale luchthaven van Brussel en dichtbij het centrum van Brussel.

 

MC-SQUARE Mechelen is gelegen in het bedrijvenpark van Mechelen-Noord aan de toegang van de E19 autosnelweg die Brussel met Antwerpen verbindt. Door de centrale ligging zijn zowel de internationale luchthavens van Brussel en Antwerpen alsook de haven van Antwerpen vlot bereikbaar. Het park is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Een fitness, kinderdagverblijf, strijkwinkel, restaurant en computerwinkel zijn aanwezig op deze site.

 

MC-SQUARE Leuven is centraal gelegen. Het business center ligt naast de ring van Leuven en op 10 minuten wandelafstand van het gezellige stadscentrum en het centraal station. Bovendien liggen de E-40 en de E-314 op 5 minuten van de Philipssite. Op deze site bevindt zich tevens de Sportoase, Leuvens’ grootste sportinfrastructuur met olympisch zwembad, fitness, klimmuur, squash en tal van groepslessen. Kortom een ideale plaats om lichaam en geest scherp te houden.

mc_square_lijn_kantoren_2

Voordelen van een business center

Waarom kiezen bedrijven voor een kantoor bij MC-SQUARE?

  • All-in huurprijs
  • Volledig gemeubelde kantoren
  • Professionele en volledig uitgeruste vergaderzalen
  • Flexibele huurovereenkomsten
  • Transparente kostenstructuur
  • Strategische locaties
  • Faciliteiten op 3 locaties (Leuven, Mechelen, Diegem)
  • Netwerk events
  • Kleine en middelgrote ondernemingen
  • Opstartende en korte termijn projecten

Kiezen voor een business center, betekent kiezen voor comfort. MC-SQUARE ondersteunt u in alle administratieve en praktische taken, waardoor u meer tijd en energie in uw bedrijf of organisatie kan investeren.

offerte

offerte

Onze diensten

Dagelijks beheer
van uw briefwisseling

Geen minimum contracten

Receptiediensten

Coffee Corner

High Speed
Internet

Individueel
telefoonnummer

Individueel
faxnummer

Copy &
Print Service

Toegang tot de
vergaderzalen

24/24 – 7/7

Maatschappelijke
zetel

Douche

Lounge Area

Dedicated Staff

Catering Service

Videoconference