Ontmoet onze 
ontzorgers.

Ingericht met huiselijkheid voorop.

Wij vinden het enorm belangrijk dat u zich thuis voelt, dat wanneer u een moment van rust wil nemen, u die mogelijkheid heeft in onze lounge corners. U het zo makkelijk mogelijk maken, daar doen we alles voor. Zo kan u zich concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf. Wij ontvangen u en uw bezoekers met een warme lach. Thuiskomen in je werkomgeving.

Zithoek detail MC-SQUARE Leuven

Ons team

Meer tijd, meer energie, wij zorgen ervoor. Whatever it takes!

Zaakvoerder

Carl Stevens

Carl ontfermt zich over het beheren van de verschillende MC-SQUARE centers als ook over de sales en marketingstrategie.

Steeds doelgericht handelen met oog voor detail siert hem. Niets ontsnapt zijn nauwlettend oog, waardoor alles steeds tot in de puntjes verzorgd is.

In zijn vrije tijd kan je hem terugvinden op zijn koersfiets of op de tennisbaan. Anderzijds is hij aan het supporteren voor zijn kinderen die een plekje proberen te veroveren op het podium van de jumping.

Zaakvoerder

Richard van der Linden​

Richard is de drijvende kracht achter zowel de bedrijfsstrategieën, analyses als eveneens de boekhoudkundige opvolging van de verschillende MC-SQUARE centers.

Steeds goedgehumeurd en met een warm hart voor anderen. Er zijn niet veel bestemmingen op de wereldkaart nog geheim voor Richard. Richard houdt van reizen en lekker eten, liefst beiden in goed gezelschap.

NYRECEPTION MCS (25 of 49)
Operations Manager

Christophe Stevens

Christophe is een echte problem solver, heeft een hands on mentaliteit en staat altijd ter beschikking van onze klanten.

Wist je dat hij 7 jaar in Toronto, Canada gewoond heeft en daar een succesvolle wafelzaak heeft opgestart!

In zijn vrije tijd geniet hij van reizen met vrienden, terrasjes doen en in de winter staat hij graag op de latten.

Office Manager Mechelen

Nadine Vanden Broeck​

Nadine is het opgewekte gezicht achter de receptie van MC-SQUARE Mechelen.

Haar vrolijkheid werkt aanstekelijk, verder zal ze steeds tot het uiterste gaan om elke klant te helpen.

In haar vrije tijd kan je haar terugvinden op de dansvloer! Zodra er muziek wordt gespeeld is er geen ontsnappen aan de dansbenen van Nadine.
Salsa, Kizomba en Bachata danst ze als geen ander.

Glenn
Hospitality Assistant Mechelen

Glenn Lenaerts

Maak kennis met Glenn, met zijn positieve instelling en aanstekelijke glimlach zorgt hij altijd voor een geweldige sfeer.

In zijn vrije tijd zie je Glenn vaak op het voetbalveld, hij is een echte liefhebber van deze sport.

Wat je misschien niet wist, is dat Glenn jarenlang in de horeca heeft gewerkt. Hij heeft veel geleerd over klantenservice en teamwork in deze rol, wat hem heeft geholpen om zijn sociale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Office Manager Diegem

Leen Van Hyfte​

Van Leen’s enthousiasme kan je genieten te MC-SQUARE Diegem.

Haar zelfstandigheid, klantengerichtheid en efficiënt handelen is waarvoor ze bekend staat.

In haar vrije tijd houdt ze ervan om met vrienden op avontuur of uit eten te gaan. Je vindt haar tijdens de zomermaanden achter de schermen van een aantal Belgische festivals.

Leen is gek op kinderen en wordt door vrienden vaak de babyfluisteraar genoemd. Naast haar job als office manager is ze tijdens de week nanny van Odil en Maurice. .

sahra
Office Manager Diegem

Sahra Giglia

Ontmoet Sarha bij de receptie van MC-SQUARE DIEGEM. Sarha is een jonge moeder van 25 jaar. Sahra is de mama van Nahel, een jongetje van 6 jaar oud. Sahra heeft Italiaanse en Marokkaanse roots.

Ze is dynamisch, geduldig, vrolijk en zal je altijd zo goed mogelijk adviseren.

Ze houdt van reizen, Sahra is een echte globetrotter! Ze is ook verslaafd aan kleding, aarzel niet om haar om winkeladvies te vragen!

Office / Event Manager Leuven

Brend Borremans

Ontmoet Brend, een toegewijde teamspeler die zijn job bij MC-SQUARE in Leuven met hart en ziel vervult.

Naast zijn professionele toewijding, brengt Brend een sportieve flair in zijn leven, met passies als ijshockey en jetskiën.

Buiten de kantoormuren vind je hem graag genietend van de zon, de zee en het strand. Ontdek meer over Brend, waar werkethiek en een liefde voor avontuur samenkomen in een unieke balans.

Brend
Office Manager Leuven

Dragana Kosanovic

Dragana met Kroaatse roots is onze creatieve duizendpoot van Leuven.

Zo staat ze haar mannetje op administratief vlak maar heeft ze tegelijkertijd enorm veel talent in het ontwerpen van grafische content. Haar glimlach en humor is aanstekelijk waardoor de ruimte meteen warm aanvoelt waar ze ook komt.

Verder houdt ze in haar vrije tijd van Comic Con, content creating en steden verkennen op citytrip. Ze kan enorm genieten van een lekkere koffie en het gezelschap van haar 2 gekke katten Lucy en Eddie.

Office Manager Gent

Magali Dewan

Magali is een perfectionist, en is altijd de vrolijke zelve op de werkvloer, Ze is heel sociaal en doet haar werk met hart en ziel.

Magali heeft enkele jaren een horecazaak uitgebaat waar ze met passie haar klanten heeft bediend,

In het weekend vind je Magali te paard of in een leuke speeltuin met haar zoontje. Verder heeft ze ook al de helft van de wereld gezien, reist graag, en geniet van het leven.

Not to forget: Always in the mood for great food.

Havana MC-SQUARE Leuven

Uw bezoekers een wauwgevoel geven.

Door service, bereikbaarheid en een enorme inzet om alles kraaknet en werkend te houden zodat u zich kan  concentreren op uw werk en onderneming. Kom eens langs, u zal het met eigen ogen zien.

U hoeft ons niet te geloven

Laat onze klanten hieronder voor zich spreken.

Scroll to Top