Ontmoet onze 
ontzorgers.

Ingericht met huiselijkheid voorop.

Wij vinden het enorm belangrijk dat u zich thuis voelt, dat wanneer u een moment van rust wil nemen, u die mogelijkheid heeft in onze lounge corners. U het zo makkelijk mogelijk maken, daar doen we alles voor. Zo kan u zich concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf. Wij ontvangen u en uw bezoekers met een warme lach. Thuiskomen in je werkomgeving.

Zithoek detail MC-SQUARE Leuven

Ons team

Meer tijd, meer energie, wij zorgen ervoor. Whatever it takes!

Zaakvoerder

Carl Stevens

Carl ontfermt zich over het beheren van de verschillende MC-SQUARE centers als ook over de sales en marketingstrategie.

Steeds doelgericht handelen met oog voor detail siert hem. Niets ontsnapt zijn nauwlettend oog, waardoor alles steeds tot in de puntjes verzorgd is.

In zijn vrije tijd kan je hem terugvinden op zijn koersfiets of op de tennisbaan. Anderzijds is hij aan het supporteren voor zijn kinderen die een plekje proberen te veroveren op het podium van de jumping.

Zaakvoerder

Richard van der Linden​

Richard is de drijvende kracht achter zowel de bedrijfsstrategieën, analyses als eveneens de boekhoudkundige opvolging van de verschillende MC-SQUARE centers.

Steeds goedgehumeurd en met een warm hart voor anderen. Er zijn niet veel bestemmingen op de wereldkaart nog geheim voor Richard. Richard houdt van reizen en lekker eten, liefst beiden in goed gezelschap.

NYRECEPTION MCS (25 of 49)
Operations Manager

Christophe Stevens

Christophe is een echte problem solver, heeft een hands on mentaliteit en staat altijd ter beschikking van onze klanten.

Wist je dat hij 7 jaar in Toronto, Canada gewoond heeft en daar een succesvolle wafelzaak heeft opgestart!

In zijn vrije tijd geniet hij van reizen met vrienden, terrasjes doen en in de winter staat hij graag op de latten.

Office Manager Mechelen

Nadine Vanden Broeck​

Nadine is het opgewekte gezicht achter de receptie van MC-SQUARE Mechelen.

Haar vrolijkheid werkt aanstekelijk, verder zal ze steeds tot het uiterste gaan om elke klant te helpen.

In haar vrije tijd kan je haar terugvinden op de dansvloer! Zodra er muziek wordt gespeeld is er geen ontsnappen aan de dansbenen van Nadine.
Salsa, Kizomba en Bachata danst ze als geen ander.

Office Manager Diegem

Leen Van Hyfte​

Van Leen’s enthousiasme kan je genieten te MC-SQUARE Diegem. Haar zelfstandigheid, klantengerichtheid en efficiënt handelen is waarvoor ze bekend staat. In haar vrije tijd houdt ze ervan om met vrienden op avontuur te gaan en zoveel mogelijk festivals te bezoeken. Een quote die haar op het lijf geschreven is klinkt als volgt “nothing great was ever achieved without enthusiasm”.

Office Manager Diegem

Mounia Minten

Mounia is mama van 2 schatten van kindjes. Ze heeft 7 jaar achter de rug in de luchtvaartsector en maakt nu met heel veel enthousiasme een nieuwe sprong in haar carrière bij MC-SQUARE Diegem. Mounia is gekend voor haar enthousiasme en spontaniteit maar heeft tegelijkertijd ook graag de touwtjes in handen. Het liefst zet ze zich in om anderen te helpen en werkt ze graag probleemoplossend. In haar vrije tijd zet ze zich graag aan haar eigen projectjes zoals bv. een oude tafel nieuw leven inblazen maar vooral haar gezin en familie staan centraal voor haar.

Office / Event Manager Leuven

Eva Massart​

Deze spring in ’t veld legt haar dagelijkse kilometers af te MC-SQUARE Leuven. Ze is een bezige bij die steeds wat om handen wil hebben. ’s Ochtends vertrekt ze met plezier op de fiets richting de Philipssite, zeker als het zonnetje schijnt. In haar vrije tijd is ze een echte levensgenieter en trekt ze er graag op uit met vrienden. Ze is steeds te vinden voor een avond relaxen in de wellness of uit eten.

Office Manager Leuven

Dragana Kosanovic

Dragana met Kroaatse roots is onze creatieve duizendpoot van Leuven. Zo staat ze haar mannetje op administratief vlak maar heeft ze tegelijkertijd enorm veel talent in het ontwerpen van grafische content. Haar glimlach en humor is aanstekelijk waardoor de ruimte meteen warm aanvoelt waar ze ook komt. Verder houdt ze in haar vrije tijd van Comic Con, content creating en steden verkennen op citytrip. Ze kan enorm genieten van een lekkere koffie en het gezelschap van haar 2 gekke katten Lucy en Eddie.

dragana
Office Manager Gent

Magali Dewan

Magali is een perfectionist, en is altijd de vrolijke zelve op de werkvloer, Ze is heel sociaal en doet haar werk met hart en ziel. Magali heeft enkele jaren een horecazaak uitgebaat waar ze met passie haar klanten heeft bediend, In het weekend vind je Magali te paard of in een leuke speeltuin met haar zoontje. Verder heeft ze ook al de helft van de wereld gezien, reist graag, en geniet van het leven. Not to forget: Always in the mood for great food.

Havana MC-SQUARE Leuven

Uw bezoekers een wauwgevoel geven.

Door service, bereikbaarheid en een enorme inzet om alles kraaknet en werkend te houden zodat u zich kan  concentreren op uw werk en onderneming. Kom eens langs, u zal het met eigen ogen zien.

U hoeft ons niet te geloven

Laat onze klanten hieronder voor zich spreken.

Scroll to Top