Business center Zaventem – Brussel

MC-SQUARE Brussel is strategisch gelegen in een van Brussels belangrijkste zakelijke districten. Blue chip-bedrijven en internationale organisaties zoals Samsung, Microsoft, Exxonmobil, de NAVO, de Europese instellingen en vele anderen, hebben zich hier gevestigd. De Airport Plaza site, een recent complex van 5 prestigieuze torens, ligt vlak naast de ring van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts 4 minuten van de internationale luchthaven van Brussel en dicht bij het station. Op zoek naar een modern kantoor in Brussel? Dan moet je bij MC-SQUARE Diegem zijn!

mc_square_lijn_kantoren

Bent u geïnteresseerd om een MC-SQUARE kantoor te huren in Brussel? Dan kan u zich via de offerte knop eenvoudig registreren. Wenst u liever wat meer informatie of wil u een bezoek aan een business center inplannen, dan kan u ons steeds telefonisch contacteren of het online formulier invullen.

Samen bekijken we hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte. We brengen de noden van uw bedrijf in kaart en bieden een offerte aan op maat.

mc_square_lijn_kantoren_2

Direct en gratis informatie aanvragen

Hoe bereikt u MC-SQUARE Brussel?

Per bus

• Bus 652

Cargo-Zaventem/Kortenberg – Erps-Kwerps-Leuven

• Bus 659

Zaventem-Roodebeek

Bus 621

Kappelle-o/d-Bos – Vilvoorde –Zaventem Luchthaven

Bus 272

Brussel – Zaventem – Haacht – Bonheiden

Snelbus 471

Snelbus Noord – Keiberg – Zaventem

Per trein

Zaventem heeft 2 stations

 

Het dichtsbijzijnde is Brussels Airport, vanuit dit station kan je een shuttle bus nemen naar onze kantoren. Elke 20 minuten is er een gratis shuttle. Hij vertrekt op het gelijkvloers in de luchthaven en stopt aan het Crowne Plaza Hotel (aan de voorzijde van onze kantoren).