Kantoorruimte-Mechelen

Business center Mechelen

MC-SQUARE Mechelen is gelegen in het bedrijvenpark van Mechelen-Noord aan de toegang van de E19 autosnelweg die Brussel met Antwerpen verbindt. Door de centrale ligging zijn zowel de internationale luchthaven van Brussel en Antwerpen alsook de haven van Antwerpen vlot bereikbaar. Het park is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Een fitness, kinderdagverblijf, strijkwinkel, restaurant zijn aanwezig op deze site. Op zoek naar een modern kantoor in Mechelen? Dan moet je bij MC-SQUARE Mechelen zijn!

mc_square_lijn_kantoren

Bent u geïnteresseerd om een MC-SQUARE kantoor te huren in Mechelen? Dan kan u zich via de offerte knop eenvoudig registreren. Wenst u liever wat meer informatie of wil u een bezoek aan een business center inplannen, dan kan u ons steeds telefonisch contacteren of het online formulier invullen.

Samen bekijken we hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte. We brengen de noden van uw bedrijf in kaart en bieden een offerte aan op maat.

offerte

offerte

mc_square_lijn_kantoren_2

Hoe bereikt u MC-SQUARE Mechelen?

Per bus

bussen industriezone

 

• Verschillende bussen van Industriezone Mechelen Noord naar het treinstation

• De stadsbus 6: Industrie Noord

• De bus 500: Mechelen – Rumst – Boom – Antwerpen

Per trein

Treinstation Mechelen

Het station van Mechelen is bereikbaar met bus 6, bus 500 en bus 552. Vanuit het station ben je verbonden met de belangrijkste Belgische steden.