Virtuele kantoren

Een virtueel kantoor bij MC-SQUARE is uw garantie voor een professioneel bedrijfsimago!
Dit flexibele en zeer betaalbare alternatief is ideaal voor startende ondernemingen en kleine bedrijven die een professionele uitstraling hoog in het vaandel dragen. Bovendien kan u gebruik maken van onze postservice en van een professionele telefoon beantwoording en voicemaildienst, wanneer u voor onze ‘virtueel kantoor’ formule kiest. Kortom, een virtueel kantoor huren bij MC-SQUARE is veel meer dan een postadres.

Drie formules voor een virtueel kantoor

MC-SQUARE biedt 3 aantrekkelijke formules aan op gebied van virtuele kantoor oplossingen.

Zakelijk adres: maak gebruik van ons prestigieus bedrijfsadres om uw maatschappelijke zetel te vestigen. Ontvangen, behandelen en doorsturen van uw post en pakketten naar een door u gekozen adres.

Telefoon beantwoording: maak gebruik van een persoonlijk aan uw bedrijf toegewezen telefoonnummer. Professionele meertalige telefoonbeantwoording in uw bedrijfsnaam, doorverbinden van gesprekken en het aannemen en doorsturen van boodschappen.

Virtueel kantoor:  maak gebruik van een virtueel kantoor als ideale combinatie van het zakelijk adres en de telefoon beantwoording in één formule.

Virtual office servicesBusiness
address
Phone
answering
Virtual
office
Using a prestigious business address for all your correspondence.
Pick up, sign off and forward your mail and packages to an address you specify.
Use of a local phone number assigned to your company with voicemail box that you can listen to from outside 24/7.
Professional multilingual telephone answering in your company name, transferring calls, taking and forwarding messages (max 50 calls/month).
Monthly rate
€ 95
€ 135
€ 175
One-time installation cost€ 55€ 75€ 95

offerte

offerte

Extra informatie

Spreekt een van de formules u aan? Dan kan u zich via de offerte knop eenvoudig registreren bij MC-SQUARE. Wenst u liever wat meer informatie of wil u een bezoek aan een business center inplannen, dan kan u ons steeds telefonisch contacteren of het online formulier invullen.

Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze formules, dan kan u een offerte op maat aanvragen. We bekijken samen hoe we u verder kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte vergaderzaal.